silvia sabova

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Niekto

Keď konečne po všetkých tých vlečúcich sa, nekonečných a nekončiacich dňoch, Niekto vrátil do vzduchu kyslík, otvorila som okno a zhlboka som sa nadýchla. Cítila som všetky tie nežné banality, ako mi prenikajú do tela, hľadajú si cestičku a snažia sa ma presvedčiť, že tak to bolo vždy.

Iba šuchot lístia ma stihol upozorniť, že niečo nie je v poriadku a stihla som pribuchnúť to nepodarené okno tesne predtým, ako ten istý Niekto pustil dážď. A potom sa so mnou hral. Púšťal a zastavoval a ja som otvárala a zatvárala okno, až som z toho bola nakoniec celá pomotaná a vystrčila som sa práve vo chvíli, keď z neba spadlo milión malých pichľavých kvapiek. Rovno do mojej k nebu obrátenej tváre.

Cítila som tú ostrú bolesť a mala som pocit, že nikdy neskončí. Pochopila som, že Niekto sa dobre zabáva, ukradol mi všetky dáždniky a chce, aby som stála na daždi.

Nohami pevne na zemi.

 

 


spoza rohu... | stály odkaz

Komentáre

  1. Niekto ma už poriadne štve.
    Posledných pár dní cestou do práce vždy pršalo a cestou z práce nepršalo nikdy. Preto sa mi v práci začali hromadiť dáždniky a doma mi už žiaden nezostal.
    Ak bude zajtra pršať, asi pôjdem do roboty s TESCO taškou na hlave.
    publikované: 08.08.2006 19:30:49 | autor: edmond (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Italy
    http://moestavern.splinder.com/ Hi!! Compliment for this blog!!! I'm invite you from visit my second blog!
    publikované: 18.08.2006 16:43:03 | autor: Kry (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014